Si no canvien, que deixin pas!

Article del cinqué membre de la nostra llista Rubí Republicana – Primàries Catalunya.

Les estratègies polítiques dels líders del procés independentista han fracassat, i cal que tothom ho admeti.

Jordi Joan Garcia i Valls - Candidat de Primàries Rubí
Jordi Joan Garcia i Valls

Només cal veure les situacions d’exili i presó dels seus líders, i les picabaralles i tripijocs entre ells.

Però el que no ha fracassat és l’anhel del sobiranisme republicà, els valors del qual cada cop són més reclamats des de més enllà dels sectors independentistes, sobretot veient la involució dels governs de l’estat cap a posicions repressores i mancades de voluntat real de diàleg, i la connivència cada cop més descarada dels partits d’obediència estatal cap al més ranci nacionalisme espanyol i cap als valors de l’extrema dreta.

Ara els independentistes de Rubí hem de donar suport decidit a aquesta candidatura, la  de RUBÍ REPUBLICANA – Primàries Catalunya, per a demostrar a aquests polítics que volem fer passos definitius cap a la República. Tots els regidors que obtindrem estan compromesos a fer-los, arrossegant als polítics dels partits que han fracassat fins ara. Pel que hem vist i veiem, no semblen voler avançar decisivament cap a la República, sinó defensar les posicions que més beneficien als seus interessos corporativistes.

No és tolerable que, a aquesta distància del 1-O i veient com va el judici a Madrid, els partits independentistes no vulguin anar, tots a una, cap a on la gent del carrer, la ciutadania independentista, té clar que vol anar: cap a l’establiment de la República per a poder ser lliures i solidaris socialment.

La implantació dels valors republicans, com propugnem des de la candidatura de RUBÍ REPUBLICANA – Primàries Catalunya, ha de ser la primera passa, des dels municipis, per a empènyer els partits a canviar, o a deixar pas.

Jordi Joan Garcia i Valls

Rubí Republicana – Primàries Catalunya

Compartir als mitjans socials...
Share on Whatsapp
Whatsapp
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print