Fes-te voluntari a de Primàries Catalunya

Primàries Catalunya necessita el teu talent. Uneix-te a la xarxa de centenars de voluntaris que han fet possible Primàries i que ha donat lloc a la candidatura més plural i amb més suport ciutadà preelectoral de la història.

Colabora_amb_les_XARXES_de_Primaries_Catalunya

Xarxes

La xarxa és la nostra principal arma de difusió en candidatures que no tenen accés als espais electorals tradicionals. Només amb el seu telèfon mòbil l’equip de xarxes farà possible que el nostre missatge arribi al màxim de gent possible, i així combatre el buit informatiu als mitjans de comunicació, gràcies a eines de viralització punteres desenvolupades pel nostre equip.

Colabora_amb_LES_PARADES_de_Primaries_Catalunya

Parades

Se’ns ha de veure als carrers i les places, hem de ser presents a tots aquells espais que volem governar. Ajuda’ns a tenir visibilitat a la ciutat o poble. Volem fer parades que interaccionin amb els ciutadans i on podrem recollir les seves inquietuds. Parades amb intervencions dels candidats que exposaran aquells punts programàtics que més incidència tinguin al barri.

Porta a porta

El porta a porta ha demostrat ser el mètode més eficaç per mobilitzar l’electorat. Si sortim a buscar el vot dels milers de catalans independentistes que no van votar a les darreres municipals o bé ho van fer per altres opcions, les opcions de ser alcaldes es multipliquen. Farem equips i, després d’una breu formació, visitarem els barris on l’impacte pugui ser més rellevant en franges horàries molt concretes.

Mega-actes

Els mega actes són el moment de màxima energia explosiva de la campanya, el moment on els votants entenen que sabem on anem, que som seriosos i que estem disposats a arribar fins al final. Els voluntaris són necessaris per ajudar davant i darrere l’escenari i aconseguir que qualsevol persona que vingui se’n vagi amb la sensació d’una organització perfecta.

Fes-te voluntari de Primàries Catalunya

Envia’ns un email a rubi@primariescatalunya.cat.
Indica en quin area t’agradaria col·laborar i quan de temps disposes a la setmana per ajudar-nos, 1 hora, 2 hores, 3 o 4 hores setmanals?

Apunta’t, fes-te voluntari de Primàries Catalunya i forma part d’un gran equip. Som la gent fidel al mandat del l’1 d’octubre. Entre tots farem la Independència de Catalunya! La República comença aquí!