Segona Convenció General de Primàries Catalunya a Terrassa

Convenció General de Primàries Catalunya.

Decidim si Primàries Catalunya ha d’anar al Parlament! Participa! Vine a la segona Convenció General de Primàries Catalunya. Ha arribat el moment de decidir si fem el pas de forma definitiva per anar a les eleccions al Parlament de Catalunya. És per aquest motiu que us convoquem a la segona Convenció General de Primàries Catalunya,  … Llegir-ne més.

Si no en teniem prou amb el “canvi climàtic”, ara ens posaran un abocador contaminant al costat d’una escola on els nostres fills ho patiran. Aturem-ho!

L'Abocador de Can Balasc a Rubi_esta _a_900_metres_d'una_escola

ATUREM L’ABOCADOR DE CAN BALASC! A Primàries Rubí, donem suport a la convocatòria #AturemCanBalasc i a la gran manifestació del proper divendres 14 de febrer de 2020, que està convocada a l’estació de Rubí dels FGC a les 17:30h. El passat 24 de gener, vam participar en la reunió de la Coordinadora Rubí Sense Abocadors, … Llegir-ne més.

Albert Sorrosal escollit com a representant de Rubí a la Coordinadora Nacional de PRIMÀRIES CATALUNYA

Albert Sorrosal portaveu de Primàries Rubí

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA LOCAL DE RUBÍ DE PRIMÀRIES CATALUNYA. Benvolguts votants, electors i associats de l’Assemblea Local de Rubí. Us comuniquem que l’Albert Sorrosal i Cuyàs, va ser escollit, com a representant local a la Coordinadora Nacional de Primàries Catalunya, el passat divendres 10 de gener. Tal i com es va votar a la Convenció  … Llegir-ne més.

COMUNICAT DE PRIMÀRIES RUBÍ

ASSEMBLEA DE PRIMARIES CATALUNYA-RUB_27-12-19

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA LOCAL DE RUBÍ DE PRIMÀRIES CATALUNYA Aquesta darrera setmana s’han produït una sèrie d’esdeveniments polítics i judicials que requereixen una resposta determinada per part de la societat catalana, així com alguna bona notícia, com l’alliberament dels dos darrers membres dels CDRs falsament acusats de terrorisme o la confirmació definitiva de la condició … Llegir-ne més.

Bon Nadal i feliç any 2004!

Albert Sorrosal a RubiTV

“No ens hem de desesperar davant la situació actual i treballar amb fermesa per a què aquest futur de llibertat sigui una realitat” El títol no és un error. Amb molt pocs dies de diferència, per una banda el meu banc m’ha trucat per dir-me que a la meva edat he de començar a preparar-me … Llegir-ne més.

Assemblea i col·liqui amb 4 convidats de Primàries Catalunya. Seguim endavant, més forts!

Assemblea i col·loqui de Primaries Rubi

Assemblea extraordinària, divendres 27 de desembre de 2019 Benvolguts associats i electors de Primàries Rubí. Volem agrair a tots els associats i electors de Primàries Rubí, el suport rebut durant aquest any 2019. El passat divendres 27 de desembre de 2019, en assemblea extraordinària, vam presentar les eines que “Primàries Catalunya” va aprovar a la … Llegir-ne més.

Primàries Catalunya aprova per àmplia majoria, en la seva convenció fundacional, convertir-se en un moviment d’àmbit nacional supra municipal.

Membres de Primaris Rubi a la convencio Fundacional del 2019-11-16

PRIMÀRIES CATALUNYA CELEBRA LA SEVA PRIMERA CONVENCIÓ FUNDACIONAL. Un cop passada l’enèsima ressaca electoral, Primàries Catalunya va celebrar el proppassat dissabte 16 de novembre la seva primera Convenció Nacional. Nascut com un moviment polític per impulsar l’1 d’octubre just abans de les eleccions municipals, Primàries Catalunya necessitava consolidar-se a nivell nacional per encarar amb èxit … Llegir-ne més.

A Rubí, els de Primàries Catalunya tenim la solució a la sentencia.

Marxes per la Llibertat

I la solució no es diu “TRIBUNAL D’ESTRASBURG”, es diu “ESTAT CATALÀ”! A #Primariesrubi ens sumem i cridem a participar a les convocatòries de protesta a la sentencia del TS. No es justícia és colonització. #Tsunamidemocratic #PicnicxRepublica #CDRenXarxa #ObjectiuIndependència JUDICI/SENTÈNCIA = VENJANÇA CONSUMADA. Són la prova de la mentida, la corrupció i la REPRESSIÓ! #LlibertatPresesPolitiques … Llegir-ne més.

Rubinencs de Primàries Catalunya hem commemorat l’Onze de setembre de 1714

Fent _Ofrena 11-09-19_Primaries-Catalunya_Rubi

Ofrena de Primàries Catalunya – Rubí per commemorar l’Onze de setembre de 1714 Text llegit de Primàries Catalunya – Rubí, durant l’ofrena. Avui ens rebel·lem en contra de les lleis que ens han oprimit com a poble, en el passat remot i en el passat proper, i decidim desfer-nos d’elles i de les institucions que … Llegir-ne més.