Vols un govern obert a Rubí?

República és democràcia i, per això, l’Ajuntament ha de ser obert, transparent i sempre al servei del bé comú.

Piula'ns al Twitter #araRubíRepublicana

Som plenament conscients que l’administració municipal – tot i ser la més propera a la ciutadania – és la que proporcionalment compta amb menys recursos; i que les principals eines per a fer política, en general, i política social en particular, no està en les seves mans sinó, sobretot, en les d’un Estat servil als interessos d’una oligarquia corrupta, lladre i demòfoba.

Malgrat això, no farem servir com a excusa tot allò que no podem fer per deixar de fer res que puguem.

És precisament la consciència d’aquests límits i del patiment que comporten a tantes persones el que ens esperona a depassar-los.

Partint de la premissa que els drets es guanyen exercint-los, volem fer de Rubí una ciutat republicana en un país republicà.

L’elaboració, implantació i seguiment de codis ètics per a les representants i treballadores públiques, les formes de democràcia directa i la rendició contínua de comptes, són bàsiques en un Ajuntament republicà.

Per fer això, ens cal la vostra col·laboració ara, estem preparant el programa electoral per a les municipals del 26 de maig. Pots donar-nos els teus suggeriments, compartir les teves idees i opinions sobre Rubí. Que t’agradaria millorar, que trobes a faltar o bé, que faries tu si fossis l’alcalde de Rubí?

Participa en l’enquesta, son quatre preguntes…

Enquesta: Que vols per a Rubí?

Compartir als mitjans socials...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print