Primàries Rubí presenta els seus 7 candidats

Els “7 Magnífics” candidats de Primàries Rubí

Primàries Rubí ha fet la presentació oficial dels 7 candidats que es presenten per encapçalar aquesta llista  de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

“7 persones que conformen una llista transversal, equilibrada i d’allò més diversa“, segons afirma el portaveu de Primàries Rubí, Albert Sorrosal. I afegeix que “són gent molt valenta perquè no havien participat mai activament en política, a nivell institucional.  També ha afegit amb conya…son els nostres “7 magnífics”…

Podeu seguir la noticia sencera, publicada al TOT RUBÍ: https://elmon.cat/totrubi/politica/primaries-rubi-presenta-7-candidats

RUBÍ TV ha donat cobertura a la presentació dels 7 candidats de Primàries Rubí, que es va celebrar el dijous 14 de febrer al local de “Festa Màgica” de Rubí.

Primàries Rubí ha donat a conèixer els set candidats que opten a liderar la llista d’aquesta formació a la nostra ciutat. L’acte, presentat pel portaveu de Primàries Rubí Albert Sorrossal, va comptar amb la presència de Pepi Oller, cap de llista de Primàries Terrassa, i Xavier Vidal i Mario Soria, candidats de Primàries Barcelona i Terrassa. 

Es tracta d’una candidatura unitària i transversal republicana en què els mateixos electors seran els que escolliran el candidat, elaboraran la llista i el programa electoral.

En aquest enllaç, podeu llegir tota la noticia publicada al web de RubíTV: https://www.rubitv.cat/noticia/667/primaries/rubi/presenta/set/candidats/opten/liderar/llista

Durant el col·loqui, cada candidat ha tractat una matèria important per a la ciutat de Rubí. Cristina Álvarez ha remarcat la importància de la participació ciutadana i l’ecologia, en Jordi Joan Garcia ha comentat la necessitat de portar els valors republicans als ajuntaments catalans. Per la seva banda, Fina Bonet, ha parlat sobre infraestuctures i mobilitat, l’Imma Tamame d’educació, i Lluís Roset va abordar la qüestió de la força que pot representar que els municipis es comprometin amb el consum estratègic, una de les vies per executar el mandat del 21 D. En Miquel Rubio ha comentat que l’Ajuntament de Rubí te un IBI molt més car (que el de St Cugat per exemple) i per tant s’ha de revisar. Finalment, l’Albert Torra va insistir que l’administració ha de donar exemple de processos democràtics. 

El dia 23 de febrer tindran lloc les votacions per triar l’ordre de la llista que es presentarà a les municipals del mes de maig. Les votacions es celebraran de 10 del matí, fins a les 8 del vespre. El lloc de les votacions de les Primàries de Rubí serà a l‘Avinguda Barcelona número 5 (antic Vinalium).

Tots els que volgueu conèixer més informació sobre els nostres candidats, ho podeu fer al web de PRIMÀRIES CATALUNYA a la secció de candidats, només teniu que triar la població. També ho podeu fer clicant aquest enllaç: https://primariescatalunya.cat/candidats/index.php?municipi=Rub%C3%AD

Compartir als mitjans socials...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print