Miquel Rubio Serra

Miquel Rubio i Serra

Nascut a Rubí l’any 1979 he viscut tota la vida a la ciutat entre el centre i ara mateix a Sant Muç. De ben petit vaig començar a ballar i fins ara, en feines de producció, col·laboro amb l’Esbart de Rubí en tot el que faci falta.
De ben petit vaig compaginar el futbol amb la música, el piano i el ballar i és per això que la cultura és una part molt important del meu creixement personal.

A nivell d’estudis em vaig decantar cap a la hostaleria, sector en el que he treballat i segueixo treballant des de els 16 anys. He fet de “pizzero”, ajudant de pastisseria, cuiner, cambrer, comprador, logístic i actualment de venedor, sempre dins el canal Horeca que és pel que em vaig formar. Fins i tot vaig regentar un restaurant a la plaça d’Anselm Clave de la ciutat,no va anar gaire bé, pel que també sé que és el fracàs.

Miquel Rubio i Serra

A nivell polític aquests últims anys he estat amb el PDeCAT partit del que m’he desvinculat ja que no compartia algunes directrius i sobretot no entenia el rumb d’algunes decisions respecte la política nacional.

Pel que fa a Rubí, gràcies als 39 anys dels que en sóc usuari tinc moltes propostes que m’agradaria introduir en un programa electoral.

Crec que s’hauria d’estudiar el possible desdoblament de la C1413 per així poder replantejar tota la zona de l’Escardívol en un espai que sigui mes que un trist aparcament.

Hi ha solucions tècniques per no perdre les places d’aparcament i alhora poder crear un espai de trobada, passeig, esport o el que vulguem.

Pel que fa a les urbanitzacions cal una millora d’alguns carrers, cal portar el cablejat òptic a tots els barris i cal, en el cas de Sant Muç, tenir servei de correus amb normalitat.

Proposaré una revisió dels tipus impositius de la ciutat ja que ciutats veïnes tenen tipus mes baixos i no per això pitjors serveis. Lligat amb aquest tema s’haurà d’estudiar la possibilitat d’entrar a formar part de l’AMB.

Aquesta entitat no només regula la mobilitat, també te incidència en la gestió dels residus, la gestió de l’aigua o fins i tot en la gestió en sostenibilitat, totes elles àrees en les que crec que Rubí necessita una empenta important.

També caldrà estudiar quina relació tenen les entitats amb els diferents departaments de l’ajuntament. Entenc que aquestes àrees son les crosses necessàries perquè qualsevol entitat de la ciutat pugui tirar endavant amb les seves activitats i siguin esportives, culturals o lúdiques, sempre ha d’haver un departament disposat a trobar les millors solucions a qualsevol dels seus problemes. Sobretot les entitats sense anim de lucre que han vist com els últims anys hi han hagut una serie de canvis burocràtics i legals que han complicat molt totes les gestions amb l’administració. Per aquest motiu proposaré l’obertura d’una oficina d’atenció a les entitats de tot tipus.

En els moments greus que estem vivint, l’unitat política estava per sobre de tots els partits i totes les opcions electorals. Res com la independència apropa tant a votants de CUP, ERC o PDeCAT, res.

A nivell de ciutat crec que totes les formacions republicanes trobaríem el consens per a tirar endavant polítiques socials, econòmiques o de l’àmbit que fossin i es per això que crec que abans de les eleccions hauríem de signar un document en el que quedi clar que si tenim majoria per assolir l’alcaldia, no hi haurà cap tipus de decisió política que impedeixi que Rubí tingui un alcaldessa republicana.

Per tots aquests motius penso que ara mateix la millor opció per a les nostres ciutats es tenir una eina com les primàries ja que d’una forma mes romàntica que interessada plantegem la política des de baix i amb totes les visions possibles de la política.

Amb l’empenta dels que no ens hi juguem un sou i amb la il·lusió dels que volem un país obert, integrador i on les ciutats és governin amb una visió republicana, moderna i encoratjadora. El futur és nostre i és independent.

Jo he decidit que vull ser en aquesta llista i és per això que m’apunto com a candidat a primàries. Catalunya és un país però els seus ciutadans s’ho han de creure. Serà llavors quant apart de ser un país serà independent.