Imma Tamame San Antonio

Imma Tamame San Antonio

SI VOLS MILLORAR I CANVIAR LES COSES, FICAT-HI.
ES EL MOMENT!!

Em dic Imma Tamame San Antonio, nascuda a Sabadell ara fa 51 anys, i Rubinenca d’adopció, des de fa 21. Soc filla de pares Zamorans, que van arribar per treballar i fer de Catalunya, casa seva.

Casada amb un Rubinec de naixement i mare d’un fill de 13 anys, també nascut a Rubí, que estudia i juga a basquet a la nostra ciutat.

Imma Tamame - Candidata de Primàries Rubí

Treballo des de fa gairebé 30 anys al sector de la Banca, ocupant càrrecs directius i desenvolupant diferents tasques dintre de l’entitat, arreu de Catalunya. Actualment des de fa 1 any, a Rubí.

Fa molts anys que estic vinculada a entitats dedicades a la educació dels nens i nenes de Rubí, intentant de millorar tot el que els envolta per tal de aconseguir recuperar tot el que s’ha anat perdent des de fa uns anys.

Els nostres fills, es el bé mes preuat que tenim, i es el nostre futur.

Tenim l’obligació de lluitar per aconseguir un país lliure, amb opinions pròpies, pensament propi, i criteri propi, i sobre tot que siguin respectades les nostres idees. Em de construir una ciutat, sostenible, ecològica, neta, i amb economia de proximitat.

No necessitem més abocadors.

Una ciutat dedicada a les persones, siguin joves o siguin grans. En definitiva, vull una ciutat que tothom es vulgui quedar i gaudir-la , i estic convençuda que el projecte de primàries per la República, que estem portant a terme , ens dona una gran oportunitat de aconseguir-ho

FORMACIO ACADEMICA:
Soc diplomada en TECNIC D’EMPRESES I ACTIVITATS TURISTIQUES (T.E.A.T) i posteriorment vaig cursar un MASTER/POSTGRAU en DIRECCIO FINANCERA i ECONOMIA.
Al llarg de la meva trajectòria professional, he continuat amb la meva formació en el sector de la banca, i sobretot en la gestió de equips amb cursos de ROL DIRECTIU, GESTIO DE TEMPS, SISTEMATICA DE TREBALL, GESTIO DE EQUIPS, FORMACIÓ DE FORMADORS, ASSESSOR DE PRODUCTES FINANCERS.
Paral•lelament, vaig estudiar com idiomes estrangers, ANGLÉS i ALEMANY.

TRAJECTORIA PROFESIONAL:
– BANC SABADELL, S.A des de 1990 i fins l’actualitat.
– GUIA TURISTIC: VIATGES CEMO, S.L ( BARCELONA) 1988-1989
– RELACIONS PUBLIQUES (FIRA DE BARCELONA) 1987-1989

TRAJECTORIA SOCIAL

Des de que el meu fill va començar la seva escolarització, vaig estar vinculada a l’escola ocupant el càrrec de Presidenta de l´AMPA de l’escola Joan Maragall, de Rubí , amb un equip que va fer molt bona feina lluitant i defensat el servei de transport escolar, inclòs presentar una modificació de la normativa que el regula.
També, vaig formar part del CONSELL ESCOLAR de la mateixa escola, en representació del col•lectiu de pares, això em va donar l’oportunitat de participar del CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL, i tenir una idea global i clara de les necessitats o problemes de la nostra ciutat.
Actualment , soc la presidenta del AMPA del Institut J.V. Foix, pel que continuem treballant per millorar la comunitat educativa.
He participat i participo actualment en el programa educatiu EFEC ( EDUCACIÓ FINANCERA PER LES ESCOLES DE CATALUNYA), com monitora voluntària, del IEF ( Institut d`Estudis Financers, Barcelona) , amb el que hem impartit els diferents tallers en varis instituts de Rubí, que s’han afegit al programa, a part de altres escoles d’arreu de Catalunya.

A casa, el esport estrella es el Basquet, i sempre hem estat molt vinculats a diferents clubs, participant tant esportivament com en les juntes directives dels mateixos.

Vull treballar pel bé de la ciutat, amb un relleu polític, amb una representació republicana i independentista potent.

Vull ensenyar a tothom, que les discrepàncies polítiques es defensen democràticament, exercint el nostre dret a votar, i no amb repressió. Que aprenguin que quan no defensem els nostres drets, es perd la dignitat i la dignitat no pot ser negociada. Cadascú de nosaltres té la obligació de parlar quan som testimonis de una injustícia.

Vull, una ciutat sostenible, agradable, neta, compromesa amb el comerç de la ciutat, i  amb les persones que viuen en ella.

Vull, una ciutat que s’apropi i es preocupi  del jovent, de millorar la qualitat de la comunitat educativa, donant tot el suport que es mereix.

Vull una ciutat que sigui capaç de donar suport Sanitari a tots els seu ciutadans.

Vull una ciutat en que totes les associacions esportives que té, i que son moltes, puguin gaudir de instal·lacions optimes per la seva activitat. Ens Falten instal·lacions esportives. 

En definitiva, vull una ciutat agradable, per tots els seus ciutadans sense excepció,  que es vulguin quedar i gaudir-la.