Compromesos amb Rubí: una aventura que just comença!

La República Catalana ja ha començat a caminar.

Enbustiant_per_Primaris_CatalunyaHo ha fet de la mà de centenars de milers de persones que cada dia aporten el seu gra de sorra des de molts àmbits: l’ANC, Òmnium, els CDR o, simplement, canviant l’empresa de telèfon o electricitat seguint les consignes del consum estratègic.

Naturalment, també els partits polítics hi jugaran un paper important, però molts activistes estem convençuts que encara no han superat el desconcert dels esdeveniments de la tardor de 2017.
Quan l’ANC va llançar la iniciativa de Primàries Catalunya, a Rubí hi va haver una presentació al castell. Davant de la tèbia resposta dels partits i, especialment, d’ERC, un grup de persones vam decidir fer un pas endavant i comprometre’ns en l’assoliment d’una candidatura unitària.

Vam parlar reiteradament amb els partits, malauradament sense èxit i vam decidir tirar endavant malgrat tot. 7 valents es van presentar a les primàries i amb ells vam construir l’exercici de democràcia participativa més important a la nostra ciutat. A aquests primers candidats s’hi van sumar 18 més, fins a constituir la llista de 25.Els de Primàries CatalunyaPreparant el debat a Radio Rubí

Han estat uns mesos molt intensos i apassionants on hem hagut de consolidar un equip, desenvolupar un programa electoral, posar paradetes, fer rodes de premsa, entrevistes i debats a la ràdio, enganxar cartells, repartir fulletons, fer pastissos i xocolatades i, sobretot, sembrar una llavor.

Els resultats electorals no han acompanyat l’esforç, però estem convençuts que el missatge ha arribat a centenars de persones al municipi, sobretot amb el contacte personal. Hem estat sens dubte la formació política amb menys recursos i això també ha repercutit en la dificultat de donar-se a conèixer. Això sí, hem consolidat un equip fantàstic, on cadascú ha aportat les seves habilitats.
La feina no ha estat debades; seguirem treballant compromesos amb la independència, amb una democràcia on la ciutadania hi tingui un paper actiu i participatiu i, naturalment, per la nostra ciutat. Queda un camí costerut fins a l’assoliment dels nostres anhels de llibertat com a país, però tenim la força per recórrer-lo i fer-hi la nostra decidida contribució.

L’estratègia dels partits independentistes de llistes separades ha dut un sonor fracàs a Rubí. Per segona legislatura consecutiva, s’ha malbaratat la possibilitat de tenir un alcalde republicà. Rubí Republicana – Primàries Catalunya seguirà treballant, insistint, denunciant quan calgui, per tal que tots els partits independentistes de Rubí es comprometin en el tram final de la consecució de la República.

No es farà des del sofà; es farà des de les institucions i des del carrer. SEGUIM!

Aquest és el text del contingut de Rubí aparegut al Butlletí 14 de Primàries Catalunya. Us el podeu descarregar  en aquest enllaç:

https://primariescatalunya.cat/arxius/files/2019_06_27_Butlleti.pdf

El_Butlleti_de_Primaries_Catalunya_27_06_19

Compartir als mitjans socials...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print