Albert Sorrosal escollit com a representant de Rubí a la Coordinadora Nacional de PRIMÀRIES CATALUNYA

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA LOCAL DE RUBÍ DE PRIMÀRIES CATALUNYA.

Benvolguts votants, electors i associats de l’Assemblea Local de Rubí.

Us comuniquem que l’Albert Sorrosal i Cuyàs, va ser escollit, com a representant local a la Coordinadora Nacional de Primàries Catalunya, el passat divendres 10 de gener.

Albert Sorrosal portaveu de Primàries Rubí
Albert Sorrosal i Cuyàs

Tal i com es va votar a la Convenció  General de Primàries Catalunya el passat mes de novembre de 2019, en el nou reglament de funcionament requereix que, enguany s’ha de constituir la Coordinadora Nacional de Primaries Catalunya, amb 75 membres. Un representat per cada població/ciutat associades a la plataforma de Primàries.

Per tant l’Assemblea Local de Rubí de Primàries Catalunya, va quedar oficialment constituïda, amb una Coordinadora Local i un representant a la Coordinadora Nacional.

Els càrrecs escollits son:

  • Jordi Joan Garcia i Valls, tresorer.
  • Lluís Roset i Vila, coordinador local.
  • Albert Sorrosal i Cuyàs, portaveu local i representant de l’A. L de Rubí a la Coordinadora Nacional .

A més, un comuniquem que properament es constituirà la C.N. de Primàries CAT, per desenvolupar totes les tasques per les quals va ser aprovada, i també, desenvolupar la ponència d’un nou reglament per fer eleccions primàries, que s’haurà d’aprovar en una propera C.G. extraordinària.

Aquest reglament d’eleccions primàries, juntament amb el sistema informàtic que s’implementarà, ens permetrà poder votar telemàticament en les eleccions primàries, i també, poder votar en les assemblees locals i nacionals.

Unes eines que faran de Primàries Catalunya, el motor de la regeneració política catalana,  i esdevenir un moviment polític independentista, on la democràcia  participativa sigui el pal de paller.

Gràcies per el vostre suport.

Seguim forts!

 

 

Compartir als mitjans socials...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Deixa un comentari